O nama

Preduzeće "BOSKOVIC J.S.M" se bavi građevinskim poslovima: izgradnjom objekata i završnim radovima. Osnovna delatnost je izgradnja unikatnih montažnih kuća po proverenoj tehnologiji koja se primenjuje u Kanadi, SAD i zapadnoj Evropi. Neke od kuća koje smo gradili pogledajte u odeljku urađene kuće.

U okviru preduzeća godinama posluje kvalitetan i iskusan tim ljudi: građevinskih inžinjera, elektro inžinjera, arhitekata, dizajnera eksterijera i enterijera, kao i vrsnih majstora završnih radova u građevini. Osnovna delatnost preduzeća je izgradnja unikatnih montažnih kuća po proverenoj tehnologiji koja se koristi u Kanadi, SAD, i zapadnoj Evropi. Potrudili smo se da Vama, poštovani klijenti, obezbedimo kompletnu i kvalitetnu uslugu, kako bi uz pouzdanog izvođača, na jednom mestu našli rešenje za sve što poželite da gradite, od projekta, preko temelja, do useljenja.

Osnovni cilj je ekološki i ekonomičan prostor. Budite uvereni da ćemo u svaki novi m² ugraditi dugogodišnje iskustvo, umeće obučenog radnog kadra, kao i najsavremenije, proverene tehnologije i ekološke materijale, jer naši klijenti zaslužuju samo najbolje. Vi ćete izabrati unikatni projekat, raspored i izgled kuće: prizemlje, potkrovlje, mansarda, sprat, a mi ćemo je za Vas izgraditi po sistemu ključ u ruke. Sve ćemo sklapati pred Vama kako bi bili sigurni u sastav i zaštitu objekta.

Naša najveća nagrada jeste preporuka, preko 90 zadovoljnih porodica koje su toplinu svog doma pronašle u svojim novim, modernim kućama u okolini Novog Sada.

JoomShaper

Main Menu