Trajnost i garancija

Trajnost montažnih kuca Boškovic je 99 godina ili ista kao i kod klasicne gradnje. Garancija za Boškovic kuce je 15 godina na konstruktivne radove a 2 godine na zanatske radove u kuci.

Prednosti

Bolja termicka izolacija: zidovi naših kuca su atestirane termo provodljivosti iste kao 70 cm sendvic-zida od duple opeke sa vazdušnim ili stiropor džepom izmedu. Jedna od velikih zabluda koje lansiraju ovdašnji „strucnjaci“ je da se za isti novac može sazidati kuca od cvrstog materijala sa istom termo izolacijom. Navedeni sendvic-zid košta i do 2.5 puta više nego naš, a bez njega nema prijatne klime leti i zimi kao u našim kucama, gde zimi bukvalno trošite za pola manje energije za zagrevanje nego u stanovima i kucama od klasicne gradnje. Leti je u njima klima prijatna i kada je napolju 40 stepeni celzijusa, klima-uredaji Vam nisu potrebni. Gips ploce kojima su naše kuce oklopljene iznutra su najbolji regulator vlage i unutrašnje mikro-klime i na glasu su kao materijal za najzdravije životno okruženje.

Bolja zvucna izolacija: tervol mineralna vuna koja se nalazi u našim spoljnim i unutrašnjim zidovima je osim termicke takode i jedan od najboljih materijala za zvucnu izolaciju, zato se i koristi za pravljenje „gluvih soba“ u TV studijima. Mnogi laici sa ovdašnjih prostora lansirali su pricu o zvucnoj izolaciji u ovakvim kucama kao lošoj, iz neznanja a možda i loših namera. Možda su u pravu jedino za montažne kuce kod kojih proizvodaci zbog uštede umesto tervola i u zidovima koriste stiropor.

JoomShaper

Main Menu